L'Ajuntament organitzarà una segona edició, a la primavera, de la 'Tinença responsable d'animals'


  • Comparteix:

L'Ajuntament farà una segona edició d'aquestes jornades

L'Ajuntament farà una segona edició d'aquestes jornades

L'Ajuntament organitzarà una segona edició, a la primavera, de les Jornades de Tinença Responsable d'Animals, després que 4.000 persones hagin participat en la iniciativa. Les jornades han finalitzat aquest cap de setmana amb un estand d'adopció de gossos que ha proporcionat una nova llar a 7 animals .

La 'Quinzena de Tinença Responsable d'Animals' que ha organitzat l'Ajuntament ha permès als santcugatencs conèixer els drets i deures dels propietaris a través d'exposicions i xerrades, entre d'altres activitats. Entitats com la residència canina de l'Arrabassada, Cau Amic, Pro Gat i el departament de Medi Ambient han col.laborat en aquesta iniciativa quer ha despertat l'interès de 4.000 ciutadans.

El bon resultat obtingut ha portat a l'àrea de medi ambient a posar la vista en una segona edició d'aquestes jornades. Escoltem el tinent d'alcalde Eduard Pomar:

Eduard Pomar

Cada cop hi ha més persones que tenen un animal de companyia, i més els que s'interessen per les necessitats d'aquest èssers


La proposta que més ha cridat l'atenció dels santcugatencs ha estat la instal.lació d'un estand d'adopció de gossos a la plaça Octavià durant el cap de setmana. Finalment, 7 gossos passaran les festes nadalenques en una nova llar. És el cas d'aquests dos gossets:

Anna Ballester

Quan l'he vist sabia que aquest gos és molt bo


Les adopcions realitzades han suposat una gran satisfacció per les entitats que treballen dia a dia amb els animals de companyia. Montserrat Sanz, de Cau Amic, ha emplaçat la gent a donar una oportunitat a aquests animals, la majoria dels quals acaben sent sacrificats:

Montse Sanz

Si no els adopten els sacrificaran als vint dies


Si alguna persona està interessada en adoptar un animal ha de contactar amb la residència canina de l'Arrabassada o al web santcugat.org/gossos. En aquests serveis, rebran tota la informació sobre el cens de l'animal i la col.locació de micro-xip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.