Neix Creative Rural Nature Experiences, una empresa d'activitats d'oci


  • Comparteix:

Totes les activitats de l'empresa estan ubicades al Montseny / Font: Creativerural.com

Totes les activitats de l'empresa estan ubicades al Montseny / Font: Creativerural.com

Creative Rural Nature Experiencies és una nova empresa santcugatenca dedicada a diferents activitats a la natura. El projecte ofereix tallers pràctics dedicats a l'art, la música, la cuina i la fotografia, entre d'altres, que són impartits per professionals de cada camp.

L'empresa, que inaugurarà els tallers a l'octubre, potencia la creativitat a través d'activitats en entorns rurals. Jaume Torres, un dels impulsors, ha explicat a Cugat.cat que la seva especialitat és el turisme actiu, vinculat amb la formació i la creativitat.

Jaume Torres

Oferim tallers vinculats en formació i creativitat.


Les activitats difereixen entre caps de setmanes multitemàtics, on hi haurà tallers de pintura, fotografia i ioga, entre d'altres; el format refugi mòbil, on els assistents es mouran per refugis de diferents indrets de Catalunya; i també s'oferiran tallers especialitzats, on un taller en concret protagonitzarà tot un cap de setmana.

Els tallers, que estan adreçats i adaptats tant per a adults com per a nens, es poden contractar a través de la pàgina web de l'empresa, trucant al telèfon 608.917.099 o enviant un correu electrònic a info@creativerural.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.