El vehicle ecològic troba un interès creixent en els santcugatencs


Temes relacionats

La Fira de Vehicles Elèctrics arriba a Sant Cugat avui (23/set/12)


  • Comparteix:

La 3a edició de la Fira de Vehicles Elèctrics s'ha consolidat un any més a la nostra ciutat i ho ha fet amb un interès creixent dels visitants en alternatives de circulació més sostenibles, segons han comentat els expositors consultats per Cugat.cat. El valor ecològic dels vehicles exposats i la millora del seu cost de manteniment a llarg termini han estat els elements que més han captat l'atenció dels visitants. La iniciativa, que s'ha desplegat aquest diumenge als voltants de la plaça de la Vila, s'engloba en la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, i s'estendrà fins dissabte que ve.

Cotxes, motos, bicicletes, 'segways' i patinets. Tot un desplegament sobre rodes amb un valor afegit, la sostenibilitat. Mostrar aquesta oferta de transport alternatiu ha estat precisament la fita de la nova edició de la Fira de Vehicles Elèctrics de Sant Cugat. Concessionaris com Nissan, Renault, Peugeot, Toyota, E-moving i Wayroller han tret al carrer el seu ventall de transport sostenible i han convidat els visitants a conduir els vehicles per millorar la presa de contacte amb aquesta alternativa de circulació.

Segons el regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, l'experiència ha permès, entre altres qüestions, trencar mites sobre la funcionalitat dels vehicles elèctrics.

Joan Puigdomènech

Es tracta que la gent trenqui amb mites com que els cotxes elèctrics no acaben de tenir potència.


De fet, segons els expositors consultats per Cugat.cat, els santcugatencs s'han mostrat més interactius i amb un interès de compra que ha superat el de les edicions anteriors. Els comercials també han destacat el paper de l'administració en la promoció dels cotxes elèctrics.

Expositors

S'està fent una bona tasca de divulgació des de les institucions públiques. / La gent està molt interessada en l'aspecte ecològic d'aquests vehicles. / És interessant que aquest tipus de productes els promocioni el consistori.


La Fira del Vehicle Elèctric s'emmarca dins la Setmana de la Mobilitat Sostenible, que té lloc a tot Catalunya. Sant Cugat continuarà fent protagonistes les formes de mobilitat ecològiques amb el 4t Congrés de la Bicicleta, que tindrà lloc la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.