Volpelleres exigeix explicacions sobre els robatoris al barri


Temes relacionats

Sant Cugat viu un estiu amb menys robatoris, però amb repunt al nucli urbà ( 7/set/12)

Els Mossos emplacen la ciutadania a oficialitzar la denúncia en cas de robatori (10/ago/12)

Pep Molist: 'Necessitem més policia al barri de Volpelleres' ( 8/ago/12)

Els veïns de Volpelleres volen més policia per combatre els robatoris ( 7/ago/12)


  • Comparteix:

El barri de Volpelleres ha patit dos robatoris més la setmana passada

El barri de Volpelleres ha patit dos robatoris més la setmana passada

L'Associació de Veïns de Volpelleres reclama explicacions a l'Ajuntament i als Mossos d'Esquadra sobre els robatoris que està patint el barri els darrers mesos, segons el grup de residents. L'associació ha alertat sobre la situació d'inseguretat que pateixen els veïns després que la setmana passada hi hagi hagut dos robatoris més a una finca del carrer de Benet Cortada. Els veïns no dubten que s'estigui treballant sobre aquests casos però demanen que els expliquin què s'està fent per aturar-ho.

El secretari de l'Associació de Veïns de Volpelleres, Pep Molist, ha destacat en declaracions a Cugat.cat que des de juny els lladres han entrat en vuit pisos de quatre edificis diferents. Aquest fet, explica, ha estès una sensació d'inseguretat que s'ha agreujat per la manca d'informació rebuda per part de les autoritats municipals i els Mossos d'Esquadra. El secretari de l'entitat veïnal ha destacat que els veïns se senten 'desemparats' i que tenen por.

Pep Molist

Entenc que potser no hi ha tots els recursos que es necessitarien però nosaltres ens sentim desamparats i la gent del barri té por.


Molist ha explicat també que els robatoris es fan a plena llum del dia, rebentant els panys de les portes i aprofitant també els balcons per accedir a habitatges adjacents.

Segons el balanç d'estiu fet per Mossos, Sant Cugat ha registrat al juliol i l'agost una baixada del 19'3% dels robatoris amb força respecte a les dades de l'any passat. Aquest estiu la ciutat ha tingut 121 robatoris d'aquest tipus amb disminució als districtes i un repunt al nucli urbà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.