Els Mossos d'Esquadra asseguren haver informat als veïns de Volpelleres


Temes relacionats

El PP denuncia la manca de mitjans dels cossos policials (26/set/12)

Volpelleres exigeix explicacions sobre els robatoris al barri (25/set/12)


  • Comparteix:

Els Mossos més actius a Volpelleres / Font: Actualidadorange.es

Els Mossos més actius a Volpelleres / Font: Actualidadorange.es

Els Mossos d'Esquadra han intensificat la seva presència al barri de Volpelleres arran dels darrers robatoris registrats en llars del territori. El cos policial ha assegurat a Cugat.cat que l'associació de veïns està al corrent de l'acció dels agents ja que van ser informats en una reunió celebrada fa dues setmanes. Això contradiu les declaracions del secretari de l'entitat veïnal, que denunciava no conèixer què feien els Mossos i l'Ajuntament arran de l'increment d'aquests delictes.

Durant els mesos d'estiu s'han denunciat vuit robatoris a vivendes de la zona. Durant una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5FM), l'inspector en cap dels Mossos d'Esquadra a la ciutat, Jordi Hosta, ha reconegut que això pot haver provocat una sensació d'inseguretat al barri. Davant d'aquesta situació, els Mossos han intensificat la seva activitat efectuant més accions de patrullatge i control. Hosta ha explicat que aquestes mesures es van posar en coneixement dels veïns.

Jordi Hosta

Arran dels robatoris ens vam reunir amb el president de l'associació. Vam explicar què farem per solucionar-ho.


Una d'aquestes mesures ha estat reforçar la vigilància a l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ja que s'ha detectat que en alguns d'aquests casos els delinqüents han utilitzat el tren per abandonar la zona.

Hosta també ha fet algunes recomanacions als veïns de Volpelleres per evitar nous ensurts. Assegurar-se que les portes d'entrada a les comunitats i als aparcaments estan tancades és un dels consells principals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.