Rodalies se suma amb el seu web a la Setmana de la Mobilitat Sostenible


Temes relacionats

La Fira de Vehicles Elèctrics arriba a Sant Cugat avui (23/set/12)


  • Comparteix:

Cartell de la Setmana de la Movilitat Sostenible. /Font: Google

Cartell de la Setmana de la Movilitat Sostenible. /Font: Google

Rodalies, amb parada a Sant Cugat de la R8, ha incorporat a la seva pagina web informació sobre l'estalvi ecològic que suposa viatjar en Rodalies respecte a fer-ho en un vehicle particular. Les dades d'estalvi s'incorporen a través de la consulta d'horaris de forma automàtica amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible. D'aquesta forma, el ferrocarril s'erigeix com el mitjà de transport que presenta un menor impacte ambiental i que menys CO2 emet a l'atmosfera.

El web de Rodaliesdecatalunya.cat calcula des d'aquest dimecres l'estalvi de benzina, energia i diòxid de carboni que suposa emprar Rodalies respecte als vehicles particulars. Des de Sant Cugat a Castellbisbal s'estalviarien més de tres litres de benzina, no s'emetrien prop de vuit quilos de CO2 i no caldrien 167 arbres per absorbir, en un dia, el diòxid emès pel cotxe.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.