Alumnes de l'ETSAV defineixen els usos de la masia de Can Monmany


Temes relacionats

Futurs arquitectes estudien com integrar la plaça de la Centralitat de Valldoreix (18/set/12)


  • Comparteix:

Can Monmany és objecte d'estudi dels alumnes de l'ETSAV / Font: Stcvo.wordpress.com

Can Monmany és objecte d'estudi dels alumnes de l'ETSAV / Font: Stcvo.wordpress.com

Una cinquantena d'alumnes de segon cicle d'arquitectura de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) plantejaran propostes per definir els usos de la masia de Can Monmany de Valldoreix. Aquesta iniciativa, que servirà per determinar els serveis que acollirà en un futur la masia, se suma a un altre concurs d'idees endegat per l'ETSAV per dissenyar el pla d'usos de la plaça de la Centralitat de Valldoreix.

Aquest dimecres els alumnes s'han desplaçat a l'equipament per conèixer la ubicació i els diferents espais de la masia, propietat a parts iguals de l'EMD de Valldoreix i l'Ajuntament. La visita guiada ha anat a càrrec de l'historiador local i estudiós de la masia, Juanjo Cortés, que ha explicat als estudiants l'evolució dels usos del mas durant els seus sis segles d'existència.

Aquest taller de treball dels alumnes d'arquitectura és fruit de la col·laboració de l'ETSAV amb les dues administracions. La iniciativa afavoreix que l'administració pública rebi moltes idees diferents sobre el pla d'usos de l'àrea i els estudiants puguin treballar sobre un cas real.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.