L'ANC reflexiona sobre l'endemà de la independència


Temes relacionats

Sant Cugat per la Independència enceta una nova etapa ( 1/oct/12)

L'ANC referma el clam independentista amb una concentració a Barcelona (21/set/12)

Contribució santcugatenca a la gran concentració per la independència (12/set/12)


  • Comparteix:

Cartell de la convocatòria / Font: Ancvallesoccidental.files.wordpress

Cartell de la convocatòria / Font: Ancvallesoccidental.files.wordpress

L'especialista en dret internacional Albert Pont presentarà el seu llibre 'Delenda est Hispania' a la ciutat, convidat per Sant Cugat per la Independència. Es tracta d'una publicació on el també vicepresident del Cercle Català de Negocis exposa què pot passar un cop Catalunya hagi assolit la independència. La trobada serà a la Casa de Cultura el tercer dimecres d'aquest mes.

La secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) proposa una reflexió sobre els efectes de la independència de Catalunya i les repercussions que pot tenir a escala internacional. 'Delenda est Hipania' és el títol del llibre d'Albert Pont que exposa quin pot ser el futur del país un cop s'assoleixi la independència.

El responsable de Comunicació de Sant Cugat per la Independència, Joan Contijoch, ha explicat a Cugat.cat que aquesta serà la primera d'una sèrie de propostes que s'aniran concretant properament.

Joan Contijoch

Farem la presentació del llibre d'Albert Pont. A banda d'això, volem fer reunions amb entitats, xerrades i moltes altres activitats.


La presentació de 'Delenda est Hispania' serà a la Casa de Cultura el tercer dimecres de mes a partir de dos quarts de vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.