El Parc Natural de Collserola celebra avui la Festa dels Ocells


  • Comparteix:

Cartell de la Festa dels Ocells / Font: Parcnaturalcollserola.cat

Cartell de la Festa dels Ocells / Font: Parcnaturalcollserola.cat

Un matí d'activitats destinades a l'aprenentatge del món de les aus és la proposta d'aquest diumenge de la Festa dels Ocells, organitzada pel Parc Natural de Collserola. El Centre d'Educació Ambiental de Can Coll, al quilòmetre dos de la carretra de Cerdanyola a Horta, acollirà els actes.

El dia ha començat a les deu del matí amb activitats per a nens, com una gimcana, tallers de dibuix i lectures de contes, entre d'altres. A la una del migdia arriba l'alliberament d'ocells procedents del Centre de Recuperació de Fauna de Torreferrussa.

A més, aquest diumenge és el darrer dia de la Campanya d'observació i seguiment de la Migració d'aus rapinyaires al Turó de la Magarola.

Les activitats, que s'emmarquen en el dia Mundial dels Ocells, són gratuïtes i adreçades a tots els públics. El Centre d'Educació Ambiental de Can Coll es troba al quilòmetre dos de la carretera de Cerdanyola, a Horta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.