La ciutat recollirà fons per a la qualitat visual de persones discapacitades


  • Comparteix:

700 persones es poden beneficiar d'aquesta inciativa / Font: 'Abre sus ojos'

700 persones es poden beneficiar d'aquesta inciativa / Font: 'Abre sus ojos'

El Cafè Auditori acollirà aquest dissabte la festa benèfica del 'Vine i veuràs', una iniciativa solidària que oferirà una revisió ocular gratuïta a unes 700 persones amb discapacitat intel·lectual. La cita està organitzada per 'Abre sus ojos' (ASO), una entitat que treballa per millorar la qualitat visual d'aquest col·lectiu, i tindrà lloc a Barcelona entre aquest divendres i dissabte.

La intenció de la convocatòria, que compta amb la col·laboració de l'entitat Discapacitat Intel·lectual de Catalunya (Dincat) i el Col·legi Oficial d'Òptics Optomestristes de Catalunya, és facilitar que les persones que pateixen alguna discapacitat intel·lectual puguin revisar la seva vista i, en cas que sigui necessari, rebre tractament o unes ulleres adaptades.

La ciutat participarà d'aquesta iniciativa acollint un festa benèfica que servirà per tancar la cita i recollir fons per aquesta causa. La festa estarà amenitzada pels discjòqueis Vandellós Brothers i començarà a partir de dos quarts de dotze de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.