La PAH es concentra avui per la ciutat per recollir més signatures


Temes relacionats

La PAH es reuneix per demanar respostes a Unnim (21/set/12)

La PAH fa pressió a Unnim per solucionar un cas d'impagament hipotecari (21/set/12)

El consistori i la PAH es reuniran per trobar noves vies de suport als desnonats (18/set/12)


  • Comparteix:

Membres de la PAH Sant Cugat durant una mobilització a Valldoreix

Membres de la PAH Sant Cugat durant una mobilització a Valldoreix

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Sant Cugat (PAH) es concentra aquest dissabte per tota la ciutat amb l'objectiu de recollir signatures a favor de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP), que pretén aconseguir la dació en pagament de les hipoteques. Totes les PAH de l'Estat espanyol es concentraran aquest dia a les seves ciutats per poder obtenir part de les 200.000 firmes que resten per portar la iniciativa al Congrés espanyol.

La plataforma santcugatenca ha volgut fer extensiva la convocatòria estatal de recollida de signatures per la ILP per la dació en pagament. Així, totes les entitats i col·lectius de la ciutat que durant els últims mesos han estat recollint signatures a favor d'aquesta ILP podran unir forces aquest dissabte des de les nou del matí al casal popular La Guitza. La membre de la Plataforma Júlia Solé ha explicat a Cugat.cat (91.5 FM) que segons l'assistència de voluntaris es desplegaran en un punt concret de la ciutat o a diversos.

Júlia Solé

Segons el poder de convocatòria ens concentrarem a un punt estàtic o anirem per tot arreu.


L'últim dimecres d'octubre finalitzarà el termini per lliurar les 500.000 signatures de la ILP per la dació en pagament, el lloguer social i la paralització dels desnonaments que permetrà portar al Congrés espanyol aquestes demandes perquè puguin traduir-se en llei. A dia d'avui les diferents plataformes han recollit unes 300.000 firmes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.