El Centre d'Estudis de l'Esplai detecta més demanda de formació en voluntariat


  • Comparteix:

El curs ha donat el tret de sortida aquest dilluns

El curs ha donat el tret de sortida aquest dilluns

Sant Cugat acull durant aquests dies un curs de voluntariat organitzat pel Centre d'Estudis de l'Esplai i l'Ajuntament. L'entitat ha detectat un augment de la demanda en aquest tipus de formació com a resposta a la crisi econòmica i les seves conseqüències en la ciutadania. El curs, que es desenvolupa al Casal de Joves de TorreBlanca, compta amb 12 alumnes, tant persones ja vinculades a aquest sector com gent per a qui suposa un primer contacte.

El perfil de persones que assisteix a aquest tipus de curs és divers, segons la membre de la Fundació Catalana de l'Esplai, Remei Sáenz. L'objectiu és oferir formació tant a gent que vol introduir-se en el món del voluntariat, com persones ja vinculades, però que no han rebut formació.

De fet, ha explicat Sáenz, la demanda d'aquest tipus de formació ha incrementat símptoma del moment social actual.

Remei Sáenz

Com a escola hem impartit més formació d'iniciació al voluntariat en l'últim any i mig. Sobretot a demanda d'alguns ajuntaments i és significatiu del moment social que vivim.


El curs d'iniciació al voluntariat, que ha arrencat aquest dilluns, s'imparteix al Casal de Joves TorreBlanca. Les sessions són els dilluns i dimecres durant dues setmanes, de dos quarts de sis de la tarda a dos quarts de nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.