Els Mossos d'Esquadra deté un jove poc després de cometre una estrebada


  • Comparteix:

Mossos d'Esquadra / Font: Actualidadorange.es

Mossos d'Esquadra / Font: Actualidadorange.es

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 18 anys com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència. Els fets van succeir dilluns de la setmana passada, quan dos joves van cometre un robatori amb violència d'un collaret, pel mètode de l'estrebada, a una dona de 59 anys mentre caminava pel carrer de la Creu.

Arran d'aquests fets els Mossos van muntar un dispositiu per detenir els presumptes autors. Poc després, una patrulla va observar dos joves que coincidien amb les descripcions i les dades aportades pels testimonis dels fets. En adonar-se de la presència policial, els dos joves van fugir corrent, però un d'ells va ser enxampat pels agents. Els agents van recuperar la joia sostreta i la van lliurar a la víctima.

El detingut va passar a disposició judicial i el jutge en va decretar l'ingrés a presó provisional. La investigació continua oberta per detenir l'altre autor dels fets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.