Òmnium Sant Cugat busca monitors per al programa 'Quedem?'


Temes relacionats

Òmnium i Càritas reben la Medalla d'Honor del Parlament (10/set/12)

La cooperativa Abacus i Òmnium Cultural signen un conveni de col·laboració (26/jul/12)


  • Comparteix:

Cartell del programa Quedem? / Font: Santcugat.omnium.cat

Cartell del programa Quedem? / Font: Santcugat.omnium.cat

L'àrea de Cohesió Social d'Òmnium Cultural fa una crida a la ciutadania perquè els santcugatencs s'apuntin com a voluntaris del programa 'Quedem?'. Els interessats poden enviar un correu electrònic a quedemsantcugat@omnium.cat abans d'aquest dimecres. Més tard es convocarà una reunió informativa amb tots els monitors voluntaris.

El programa 'Quedem?' que organitza Òmnium Cultural a la ciutat, a banda d'altres punts del país, basa la seva programació en propostes de llengua, lleure i cohesió social. La iniciativa ofereix de manera gratuïta una gran varietat d'activitats per tal de crear sinèrgies entre la societat catalana, alhora que fomenta la implicació dels participants en activitats que, com a ciutadans de Catalunya, tenen a l'abast.

És una oportunitat per veure amb uns altres ulls el lloc on vivim. Una oportunitat per descobrir i redescobrir els racons del nostre barri, ciutat o comarca i per conèixer les persones que en formem part.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.