Sant Cugat apropa a Brussel·les les claus de l'èxit d'una ciutat sostenible


Temes relacionats

Sant Cugat explicarà el model de ciutat verda i innovadora (11/oct/12)


  • Comparteix:

La jornada ha comptat amb representants del País Basc, Xina, Suècia i Alemanya. / Font: Premsa Sant Cugat

La jornada ha comptat amb representants del País Basc, Xina, Suècia i Alemanya. / Font: Premsa Sant Cugat

Sant Cugat ha exemplificat com la participació ciutadana afavoreix l'èxit de la sostenibilitat urbana en una ponència al World Green Design Forum. El regidor de Medi Ambient i Polítiques Ambientals, Joan Puigdomènech, ha exposat el model de Sant Cugat com a ciutat verda i intel·ligent a la trobada, que s'ha celebrat a Brussel·les des de dijous passat i fins aquest diumenge.

A través d'una conferència, Puigdomènech ha explicat com la col·laboració dels ciutadans és vital per a l'èxit de la sostenibilitat urbana. El regidor de Medi Ambient i Polítiques Ambientals també ha plasmat a Cugat.cat com, més enllà de les grans inversions, les responsabilitats mediambientals són indispensables per aconseguir una ciutat verda.

Joan Puigdomènech

Hem aportat que una ciutat verda es fa a través de la col·laboració dels ciutadans, que han de compartir una visió comuna de la ciutat.


El World Green Design Forum és una trobada organitzada per The Climate Group per fomentar el diàleg entre la Unió Europea i la Xina. A l'esdeveniment hi han participat representants polítics del País Basc, Suècia i Alemanya, entre altres països.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.