ICV-EA demana una reunió entre l'IES Sant Cugat i responsables polítics per resoldre les obres pendents del Pla i Farreras


  • Comparteix:

ICV diu que Solé no ha actuat amb 'prou força'.

ICV diu que Solé no ha actuat amb 'prou força'.

Iniciativa per Catalunya-EUiA demana que l'equip de govern convoqui la direcció de l'IES Sant Cugat, l'Ampa i totes les forces polítiques per mirar d'acordar mesures perquè el nou govern de la Generalitat encarregui definitivament la licitació de les obres de l'escola Pla i Farreras, pendents des de fa més d'un any. Segons els ecosocialistes la tinent d'alcalde de Serveis personals, Àngels Solé, no ha sabut demostrar prou força per resoldre aquest tema, amb eficàcia.

Des d'ICV recorden que, en un principi, les obres de remodelació de l'edifici del Pla i Farreras, on ha d'anar l'IES Sant Cugat, havien de començar a finals l'estiu, després que el trasllat dels alumnes es fes passada la Setmana Santa.

Passat aquest termini, la Generalitat es va comprometre a aprovar la licitació de les obres aquest mes de desembre. Ara, i segons va explicar durant el ple la tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, aquesta licitació es deixa en mans del nou govern català tripartit.

Per al portaveu ecosocilialista, Xavier Boix, això suposa un nou incompliment del compromís assolit i una falta de respecte per als pares i professors del centre.

Xavier Boix

Ens sembla una manca de respecte traspassar obligacions que havien adquirit als que governaven fins ara al nou govern.


ICV denuncia també el que consideren "manca d'eficàcia" per part de la tinent d'alcalde a l'hora de resoldre aquest problema i aquesta manca de coordinació entre les dues administracions.

Davant d'aquesta situació, els ecosocialistes demanen una reunió urgent amb els responsables de l'IES, l'Ampa i els grups municipals per acordar les mesures necessàries per paliar aquest retard i evitar que els alumnes no puguin començar el curs vinent en el nou edifici.

Xavier Boix

Hi ha d'haver una reunió urgent perquè sinó, no es podrà començar el nou curs a les noves instal·lacions.


Boix ha expressat també el seu convenciment que el nou executiu català afrontarà amb més valentia i responsabilitat les necessitats d'equipaments de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.