Arriba la segona edició de les xerrades amb degustació de vins de l'Ateneu


Temes relacionats

El Claustre es queda petit amb el Tast de vins de Festa Major (30/jun/12)

La manera més tradicional de fer el vi s'explica a l'Ateneu (16/mai/12)


  • Comparteix:

El gerent de Vins Noé, Oleguer Martí, a l'esquerra, i Toni Ramon, de l'Ateneu, a la dreta

El gerent de Vins Noé, Oleguer Martí, a l'esquerra, i Toni Ramon, de l'Ateneu, a la dreta

El cicle de xerrades i degustació de vins organitzat per Vins Noé i l'Ateneu Santcugatenc obre una nova temporada després de l'èxit assolit a la seva primera edició. L'Empordà i el Montsant han estat les denominacions d'origen escollides per a aquesta edició, a la qual també se suma un cava del Penedès. Els tasts es faran dimarts de setmana vinent, el segon dimarts de novembre i el primer dimarts de desembre.

Durant aquesta temporada es coneixeran de primera mà tres cellers de tres denominacions d'origen catalanes diferents, el seu model productiu, les varietats emprades i les seves característiques. El Celler Espelt Viticultors de l'Empordà, el Celler Laurona de Montsant i el Cava Huguet de Can Feixes són els seleccionats per participar a la segona edició de les xerrades degustació de l'Ateneu Santcugatenc i Vins Noé.

Els tres tasts organitzats no seran estrictes, sinó que més aviat seran de vivència, convidant a la tertúlia i el debat sobre el vi exposat. El gerent de Vins Noé, Oleguer Martí, explica que els participants sortiran amb experiència pràctica en el tast de vins a més de coneixements sobre la regió i les característiques.

Oleguer Martí

Sortiran amb coneixements sobre el procés de producció i sobre la cata


Els tasts són trobades en l'entorn del vi on més enllà de la cata també es poden conèixer les especificitats del vi, les característiques de la seva zona i el seu model productiu. El responsable de relacions institucionals de l'Ateneu, Toni Ramon, explica que la cata no es fa des de la crítica d'un expert, sinó del propi productor.

Toni Ramon

No volíem fer la cata a partir de la crítica d'un expert, sinó de la mà del seu productor.


Les inscripcions per al taller tenen un preu de sis euros per a una sessió i 15 per a les tres, tenint descompte els socis. Per inscriure-s'hi o per informar-se cal adreçar-se a l'Ateneu Santcugatenc, a la plaça de Pep Ventura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.