Els tres tasts organitzats no seran estrictes, sinó que més aviat seran de vivència, convidant a la tertúlia i el debat sobre el vi exposat. El gerent de Vins Noé, Oleguer Martí, explica que els participants sortiran amb experiència pràctica en el tast de vins a més de coneixements sobre la regió i les característiques.
Oleguer Martí
Sortiran amb coneixements sobre el procés de producció i sobre la cata
Els tasts són trobades en l'entorn del vi on més enllà de la cata també es poden conèixer les especificitats del vi, les característiques de la seva zona i el seu model productiu. El responsable de relacions institucionals de l'Ateneu, Toni Ramon, explica que la cata no es fa des de la crítica d'un expert, sinó del propi productor.
Toni Ramon
No volíem fer la cata a partir de la crítica d'un expert, sinó de la mà del seu productor.
Les inscripcions per al taller tenen un preu de sis euros per a una sessió i 15 per a les tres, tenint descompte els socis. Per inscriure-s'hi o per informar-se cal adreçar-se a l'Ateneu Santcugatenc, a la plaça de Pep Ventura.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.