La policia investiga l'atropellament i nega que estigui relacionat amb bandes llatines


Temes relacionats

Dos 'ñetas' detinguts per atropellar dos 'latin kings' davant les Carpas dels Avions (15/oct/12)


  • Comparteix:

Carretera de Rubí, a Sant Cugat, on es van produir els fets diumenge

Carretera de Rubí, a Sant Cugat, on es van produir els fets diumenge

Els Mossos d'Esquadra continuen investigant els fets i el mòbil de l'atropellament que s'ha produït aquest diumenge a la carretera de Rubí, a Sant Cugat. El cos policial ha explicat a Cugat.cat que no es pot confirmar que el cas estigui relacionat amb una rivalitat entre bandes llatines, com apunta 'El Periodico', tot i no descartar que l'acció hagi estat intencionada. En aquest sentit, els Mossos asseguren que els dos detinguts estan acusats d'una temptativa d'homicidi per atropellar dues persones, i no tres com s'havia apuntat inicialment. Les víctimes estan ferides, una lleu i l'altra greu, tot i que no es tem per la vida d'aquesta última.

El vehicle va donar-se a la fuga després de l'atropellament i els ferits van ser assistits pel Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) en el mateix lloc dels fets. Les investigacions van portar els Mossos a fer la detenció el mateix diumenge, a dos quarts de dues del migdia, a Rubí. Els presumptes autors del delicte han passat a disposició de Jutjat d'Instrucció de Rubí.

No és la primera vegada que es produeix un atropellament intencionat a la sortida de les Carpas dels Avions de Sant Cugat. Fa tot just un any, va tenir lloc l'atropellament mortal d'una menor santcugatenca. En aquell incident, els Mossos van negar que l'origen de l'atropellament fos un enfrontament entre bandes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.