Els habitatges de Promusa podran gaudir de connexió a internet a baix preu


Temes relacionats

Promusa, primera promotora pública que podrà oferir Wi-Fi als habitatges (30/mar/11)


  • Comparteix:

Moment de la signatura del conveni / Font: Premsa Ajuntament de Sant Cugat

Moment de la signatura del conveni / Font: Premsa Ajuntament de Sant Cugat

Els veïns de les promocions d'habitatge protegit de Promusa podran contractar connexió a Internet de fins a 15 megues per 10 euros al mes. Això és fruit del conveni signat aquest dimecres entre el consistori i l'operadora de telecomunicacions Netllar. En breu, començarà la instal·lació de la infraestructura necessària que es farà de manera paulatina fins a cobrir els 456 habitatges gestionats per l'empresa municipal.

L'acord preveu oferir a tots els habitatges protegits la possibilitat de contractar una línia d'ADSL de la companyia Netllar per un preu de 9'95 euros al mes, sense la necessitat d'haver de contractar telefonia fixa com succeeix amb les grans companyies del sector. El regidor d'Habitatge, Raül Grangé, emmarca aquest conveni en la voluntat de Promusa d'oferir un servei que va més enllà de la construcció de pisos i que cerca millorar la qualitat de vida dels adjudicataris.

Raül Grangé

Fem pisos però donem serveis per oferir nous requeriments per adaptar-nos als nous temps. Sempre busquem com oferir un millor servei.


L'acord contempla també altres avantatges per als veïns de les promocions d'habitatge públic. D'una banda, els residents que contractin la línia durant els dos mesos següents a l'habilitació del servei a la comunitat no hauran d'abonar la taxa d'obertura, que és de 50 euros, 25 per a joves i gent gran. A més, el primer mes de contracte és gratuït ja que Netllar estableix aquest temps perquè l'usuari el tingui a prova i després decideixi si se'l queda definitivament o no. Els contractes, però, tampoc no tenen clàusula de permanència i els preus només variaran en funció de l'IPC anual.

El director de zona de Netllar, Jordi Beltran, ha assegurat que per a la companyia aquest conveni suposa tot un repte. Per Netllar oferir servei als veïns de Promusa és un primer pas per després ampliar-lo a tota la ciutat.

Jordi Beltran

És un repte donar servei a una ciutat com Sant Cugat. Per ara, ens centrem en Promusa i després farem el salt a la resta de població.


El conveni té una durada de tres anys i contempla una inversió inicial de 25.000 euros que anirà a càrrec de l'operadora. En un futur Netllar estendrà la seva cobertura fins a arribar al 70% del territori santcugatenc i també ampliarà la seva oferta amb la possibilitat de contractar telefonia fixa.



  • Comparteix:

COMENTARIS

On és la notícia? Aquesta velocitat ha quedat obsoleta i és insuficient per segons quines aplicacions.

Maria Dolors Sans i Gracia. Enviat el 17/oct/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.