Les farmàcies de Sant Cugat, pendents de la decisió del Col·legi


  • Comparteix:

L'aturada és una mesura de protesta perquè la Generalitat encara no els ha pagat la factura de medicaments de l'estiu

L'aturada és una mesura de protesta perquè la Generalitat encara no els ha pagat la factura de medicaments de l'estiu

La farmàcia Díaz-Puerto és, de moment, l'única que ha decidit que farà vaga dijous de la setmana vinent. La resta està pendent de la decisió del Col·legi de Farmacèutics, que aquest dijous farà la consulta per prendre una resolució. L'aturada és una mesura de protesta perquè la Generalitat encara no els ha pagat la factura de medicaments dispensats el juliol i l'agost.

La farmàcia Díaz-Puerto, situada al passeig de Sant Magí número 50, és l'única que té clar que s'aturarà dijous de la setmana vinent, tot i que mantindrà el servei d'urgències 24 hores.

La Generalitat s'ha compromés a pagar els 190 milions que deu pels medicaments dispensats a l'estiu l'últim dia d'octubre; tot i que intentarà fer un avançament dimarts vinent, dos dies abans de l'aturada. En aquest sentit, les farmàcies Riera-Riviere i Isern ja han decidit no adherir-se a la vaga en cas de rebre l'avançament del govern.

Aquest dijous el col·legi de farmacèutics durà a terme una votació via internet per decidir si manté el tancament patronal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.