Sant Cugat haurà de tenir un pla d'infància si vol mantenir el reconeixement d'Unicef


Temes relacionats

Unicef distingeix Sant Cugat com 'Ciutat amiga de la infància' (16/oct/12)


  • Comparteix:

Una de les activitats realitzades a Sant Cugat a la 2a Festa de la Infància

Una de les activitats realitzades a Sant Cugat a la 2a Festa de la Infància

La multiplicitat de departaments a l'Ajuntament i d'actors que treballen per la infància a Sant Cugat són els indicadors que ha valorat Unicef Espanya a l'hora de concedir a la nostra ciutat el reconeixement de 'Ciutat amiga de la infància'. El projecte del pla d'infància municipal és la iniciativa, però, que, segons l'entitat, queda pendent a la ciutat.

El consell d'infància ha estat el principal indicador que ha valorat Unicef Espanya a l'hora de concedir a Sant Cugat el reconeixement de 'Ciutat amiga de la infància'. El canal televisiu 'Escoles' de Cugat.cat i les partides destinades a cooperació han estat altres iniciatives que s'han valorat en positiu. La responsable de polítiques d'infància i sensibilització d'Unicef a Catalunya, Sílvia Ayala, ha explicat a Cugat.cat (91.5FM) que s'ha valorat el fet que les polítiques d'infància estan molt desenvolupades i també l'alta implicació de les diferents entitats.

Sílvia Ayala

A Sant Cugat s'ha valorat el fet que les polítiques d'infància estan molt transversalitzades.


En dos anys Unicef Espanya haurà de tornar a avaluar Sant Cugat perquè la ciutat mantingui el reconeixement de 'Ciutat amiga de la infància'. Sílvia Ayala ha explicat que la nostra ciutat haurà de posar en funcionament, en aquest període, el pla d'infància municipal per continuar sent reconeguda. Aquesta iniciativa, però, es posarà en marxa aviat.

Sílvia Ayala

Cada dos anys s'ha d'avaluar si la ciutat segueix apostant per la infància.


Cinc són les ciutats catalanes que han estat reconegudes per Unicef Espanya, que se sumen a 14 ciutats més de l'Estat espanyol. El segon divendres de novembre tots aquests municipis rebran un diploma acreditatiu en un acte que tindrà lloc a Màlaga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.