Bons hàbits i costums saludables, elements claus per mantenir la memòria


Temes relacionats

L'alimentació i el creixement infantil, tema d'anàlisi als 'Dijous de salut' d'avui (15/mar/12)

Mútua Terrassa i l'Ajuntament donen les claus per conèixer la malaltia de l'Ictus (26/gen/12)


  • Comparteix:

Raül Grangé, César Castejón i Enric Arroyo

Raül Grangé, César Castejón i Enric Arroyo

La pèrdua de memòria és compatible amb una vida normal i es pot combatre llegint i intentant recordar conceptes. Aquesta ha estat la idea que han transmès el metge de família Enric Arroyo i el neuròleg César Castejón en l'última conferència del cicle divulgatiu 'Dijous de salut'. Un centenar de persones han assistit a la ponència 'La memòria és un tresor. Com preservar-la i potenciar-la' que ha tingut lloc a la Casa de Cultura aquest dijous, organitzada per Mútua Terrassa.

El cervell és l'òrgan que controla el cos, a mesura que passa el temps les neurones es deterioren i és per aquest motiu que les persones comencen a perdre sentits com la vista, l'olfacte o l'oïda. Aquest òrgan, per tant, evoluciona amb l'edat i envelleix tal com ho fa el nostre cos. El doctor César Castejón ha remarcat que, malgrat perdre mobilitat o capacitat als nostres sensors, aquestes mancances es poden suplir treballant i utilitzant la memòria com habitualment es feia.

César Castejón

La pèrdua de memòria és compatible amb una vida normal perquè es pot combatre


L'objectiu del cicle, que tancava aquest dijous les seves portes, ha estat millorar la qualitat de vida del ciutadà mitjançant les diferents conferències. L'acte ha comptat amb la presència del regidor de Serveis Socials, Raül Grangé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.