Romero afirma que la reforma del Mercat Pere San 'no pot esperar més'


Temes relacionats

El nou Mercat Pere San dobla pressupost i aposta pel model de La Boqueria (19/oct/12)

Joan Serraboguñà: 'Es creu en el projecte i això ens dóna tranquil·litat' (17/oct/12)

El consistori garantirà preus 'assumibles' per a la concessió de parades de Pere San ( 4/set/12)

Els paradistes de Pere San confien que reuniran els avals per a la remodelació (30/ago/12)


  • Comparteix:

El regidor considera que el projecte de reforma és molt 'potent'

El regidor considera que el projecte de reforma és molt 'potent'

El plec de clàusules del concurs públic per gestionar el Mercat Pere San es portarà a aprovació al ple de desembre, segons les previsions de l'equip de govern. El regidor de Comerç, Josep Romero, ha avançat a Cugat.cat que l'inici de la reforma de l'equipament 'és una qüestió de mesos' i ha lloat el projecte presentat pels paradistes en considerar que convertirà l'equipament en el 'motor' comercial del casc antic.

Josep Romero s'ha congratulat de l'empenta de l'Associació de Paradistes del Mercat Pere San que ha elaborat un nou projecte de remodelació molt més potent. El regidor considera que l'aposta per ampliar el servei amb una oferta gastronòmica convertirà el mercat en un 'motor' que revitalitzarà la vida comercial dels carrers adjacents. A més, ha afirmat que el projecte proposat pels paradistes compta amb el vistiplau dels tècnica de patrimoni en tractar-se el mercat d'un edifici catalogat.

D'altra banda, Romero ha avançat a Cugat.cat que l'equip de govern té la intenció de portar a aprovació el plec de clàusules del concurs de gestió del mercat al ple de desembre. En aquest sentit, el titular de Comerç ha afirmat que l'inici d'obres 'és una qüestió de mesos' i que no es pot demorar més.

De cara al futur i a les noves concessions de les parades, Romero ha afirmat que l'Ajuntament garantirà preus 'assumibles'. I sobre l'aval que l'Ajuntament estava cercant per part de la Generalitat, el regidor veu 'més difícil' que es concreti alguna ajuda després que els paradistes s'hagin constituït com empresa privada a través d'una societat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.