Intermón Oxfam fa una crida al concert solidari d'aquesta nit per ajudar Etiòpia


  • Comparteix:

El concert comença a les 22h al Teatre-Auditori.

El concert comença a les 22h al Teatre-Auditori.

Intermon Oxfam fa una crida als santcugatencs a demostrar la seva solidaritat amb la celebració, aquesta nit, del concert solidari per Etiòpia. Els diners recollits amb la recaptació de les entrades servirà per engegar campanyes que ajudin a eradicar la pobresa i la fam en aquest país. El concert és a les 10 de la nit.

El concert "Músiques del temps i de l'instant" té com a objectiu ajudar els ciutadans d'aquest país a tirar endavant i sortir de l'extrema pobresa en què viuen. .L'ONG també es proposa promoure campanyes de sensibilització i infuència social i política, i fomentar l'educació en valors i actituts a favor d'un món més solidari.

Els diners recollits amb la venda de les entrades s'utilitzaran per completar el projecte començat mesos abans i que no va ser finalitzat per problemes econòmics. Malgrat l'envergadura del projecte, els ciutadans no ha mostrat molt interés en aquest iniciativa. Per aquest motiu, els organitzadors han apel.lat als sentit solidari de la gent. Mª Eulàlia Egea:

Mª Eulàlia Egea

Espero que els santcugatencs assisteixin a aquest concert perquè és una bona causa


Els organitzadors del concert, que comptarà amb les actuacions de la família Savall i Montserrat Figueres, tenien previst omplir el Teatre-auditori. Ferran Savall, que comtarà amb la col.laboració de dos companys també músics, Mario Mas i Quim Arau, ens fa cinc cèntims del repertori.

Familia Savall

Aquest concert és una vetllada molt especial


Les entrades del concert, que valen 15 euros, es poden adquirir al Club Muntanyenc, l'Oficina de Turisme, Sant Cugat Comerç i l'Ateneu Santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.