Recoder diu que la demanda decidirà si finalment es tanquen o no les piscines del Parc Central


  • Comparteix:

'Cal veure si es pot encabir tota la demanda a l'Eurofitness'

'Cal veure si es pot encabir tota la demanda a l'Eurofitness'

El dia després de la concentració de més de 100 persones demanant que no es tanquin les piscines del Parc Central, l'alcalde ha volgut deixar clar que s'estan estudiant, ara com ara, les alternatives i que la seva continuïtat dependrà del número d'usuaris que vulguin fer ús del servei de piscines. Recoder ha subratllat la voluntat de l'Ajuntament de donar un servei de qualitat als usuaris però ha fet una crida a entendre que la decisió final dependrà de la racionalitat que suposa tenir obertes les instal·lacions tot l'any. Una vegada analitzat si tota la demanda es pot encabir, amb comoditat, a la Rambla del Celler, es pendrà una decisió.

Lluís Recoder ha volgut explicar que l'objectiu de l'Ajuntament és que els ciutadans tinguin un bon servei de piscina. Ara bé, cal saber compaginar el cost que té mantenir obertes les piscines del Parc Central amb el número d'usuaris.

L'alcalde ha explicat que la decisió de tancar o no les piscines dependrà de si es pot o no encabir tota la demanda a l'Eurofitness de la Rambla del Celler. Recoder, però, afirma que si s'opta per tancar-les, es podrien tornar a obrir si creix la demanda i el nou complex esportiu es veu desbordat:

Lluís Recoder

Estem estudiant què fem. Tot dependrà si tota la demanda, usuaris i cursets, es pot mantenir a la Rambla del celler. Si no, l'obrirem.


L'alcalde ha volgut recordar que d'una sola piscina en l'anterior mandat s'ha passat al nou complex de la rambla del celler, la de Valldoreix i les del Parc Central, a l'estiu, que, en tot cas, poden fer de 'comodí' per adaptar-se a la demanda existent.

D'altra banda, i sobre les queixes de les deficiències detectades en els darrers dies al Parc central pel que fa les instal·lacions, Recoder, ha lamentat que l'empresa gestora, UBAE, hagi caigut en una relaxació pel que fa a la qualitat del servei:

Lluís Recoder

Lamentem els problemes que UBAE ha provocat als usuaris. No hauria d'haver estat així.


Recordem que dimecres més de cent persones van tallar el trànsit a la Plaça Barcelona per demanar que no es tanquin les Piscines del Parc Central. Creuen que l'Eurofitness no podrà encabir tota la demanda. Afirmen que les noves instal·lacions de la rambla del celler són insuficients per al nombre d'habitants. Més de dues mil signatures han estat entrades a l'Ajuntament demanant que es mantingui oberta durant tot l'any la piscina municipal del Parc Central.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.