Un matí sense llum al centre, principal incidència de la pluja


Temes relacionats

La pluja afecta un transformador i deixa sense llum l'eix de vianants (21/oct/12)

L'Ajuntament activa la prealerta pel risc de pluja intensa (19/oct/12)


  • Comparteix:

La pluja passa per Sant Cugat sense grans incidències / Font: ACN

La pluja passa per Sant Cugat sense grans incidències / Font: ACN

L'episodi de pluja d'aquest cap de setmana ha passat per la ciutat sense deixar grans incidències. La principal conseqüència de les precipitacions ha estat l'avaria en un transformador ubicat a la plaça dels Quatre Cantons que ha deixat sense llum l'eix de vianants i una part del centre de la ciutat durant tot el matí d'aquest diumenge. Per fer front a l'alerta per risc d'inundacions emès per Protecció Civil, l'Ajuntament ha activat durant el cap de setmana la prealerta del seu pla municipal.

Sant Cugat, com la resta del territori català, s'ha preparat per a l'episodi de pluja intensa previst pel cap de setmana. L'Ajuntament ha mantingut en prealerta el pla municipal com a previsió davant els avisos de Protecció Civil, que ha activat l'alerta del pla Inuncat.

Tot i així, la pluja, especialment intensa durant la matinada de dissabte a diumenge, no ha provocat grans incidències a la ciutat. El principal efecte ha estat l'avaria d'un transformador aquest diumenge al matí que ha deixat sense llum a veïns i semàfors d'una part del centre de la ciutat. També s'ha registrat algun accident a les vies de l'entorn de la ciutat, però sense conseqüències, segons han informat els Bombers de la Generalitat a Cugat.cat.

Durant el cap de setmana, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) també ha posat en alerta el seu pla d'autoprotecció per fer front a possibles incidències.

La precipitació ha afectat gairebé tot Catalunya, però especialment el Pirineu i les comarques del sud, on algunes estacions han fregat els 200 mm acumulats de divendres a diumenge. A Cerdanyola, on està l'estació més propera a Sant Cugat controlada pel Servei Meteorològic de Catalunya, s'han registrat 18,6 mm.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.