ASDI prepara un sopar per recaptar fons i celebrar el seu 32è aniversari


Temes relacionats

ASDI vol recaptar 2.000 euros en un concert a Luz de Gas ( 3/oct/12)

La secció de boccia d'ASDI es promociona a Valldoreix (15/set/12)

L'exregidor Enric Tomàs es posa al capdavant d'ASDI (28/jun/12)


  • Comparteix:

Les propostes d'oci són algunes de les activitats de l'associació / Font: Blog d'ASDI

Les propostes d'oci són algunes de les activitats de l'associació / Font: Blog d'ASDI

L'associació Pro-Disminuïts Psíquics i Físics (ASDI) prepara un sopar benèfic que tindrà lloc el tercer dissabte de novembre a Can Magí i que servirà per celebrar el 32è aniversari de l'entitat. Quatre mesos després d'arribar al capdavant de l'associació, la nova junta presidida per Enric Tomàs fa un balanç positiu d'aquest primer període, en què han estudiat la seva situació ecòmica. Amb el projecte de construir una residència aturat per manca de pressupost, la junta encara ha de decidir a què destinarà els beneficis de l'acte benèfic.

Durant els quatre mesos al capdavant d'ASDI, la junta encapçalada per Tomàs s'ha fixat com a prioritat analitzar la situació econòmica de l'entitat i mantenir i potenciar els projectes de l'anterior junta: els centres ocupacionals, les activitats de lleure i el servei 'Respir', amb el qual els participants marxen periòdicament de cap de setmana amb monitors. Amb la situació econòmica actual, Tomàs ha reconegut que és molt difícil trobar nous recursos i engegar projectes.

Enric Tomàs

Ateses les circumstàncies que estem vivint, cada vegada costa més trobar finançament.


És per això que ASDI encara no ha decidit en què invertirà els diners que recapti del sopar benèfic, acte que també servirà per celebrar el 32è aniversari de l'entitat. D'altra banda, el projecte de l'entitat de construir una residència està aturat per falta de pressupost. Tot i així, Tomàs confia que el procés es reprengui quan la situació econòmica millori i tant la Generalitat com la mateixa ASDI puguin invertir-hi els diners necessaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.