Anul·len algunes classes de l'EOI per la caiguda d'una part de sostre


  • Comparteix:

Imatge de part del sostre caigut

Imatge de part del sostre caigut

L'Escola Oficial d'Idiomes, ubicada a l'avinguda de Ragull, ha anul·lat aquest dilluns a la tarda algunes de les classes previstes per la caiguda d'una part del fals sostre d'algunes aules. L'incident, possiblement conseqüència de l'intensa pluja caiguda durant la tarda, no ha causat cap ferit, tot i que per prevenció s'han buidat les aules afectades, segons ha confirmat l'escola a Cugat.cat. El centre té previst reparar aquest dimarts les plaques caigudes i en cas de noves alteracions en els horaris de les classes s'informarà a la seva web.

La pluja no ha causat més incidències importants a la ciutat aquest dilluns, segons han informat els Bombers de la Generalitat, a banda d'una fuita d'aigua i un camió avariat a l'AP-7 que no han requerit de la seva intervenció.

Per això, l'Ajuntament ha desactivat aquest dilluns la prealerta del Manual d'actuació bàsic del Pla de Protecció Civil municipal pel risc de pluges, després de quatre dies activat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.