El CMSC detecta un error en les participacions de loteria ja que el número imprès no es correspon al que ha jugat l'entitat.


  • Comparteix:

L'entitat ja ha deixat constància de l'error al jutjat

L'entitat ja ha deixat constància de l'error al jutjat

El Club Muntanyenc Sant Cugat ha anunciat que, degut a un error d'impressió en les participacions de la Loteria de Nadal, el número que es juga realment no és el que apareix a les butlletes. El club ha comprat els dècims del número 54.805, però a les participacions apareix el 54.085. Des de l'entitat ja han notificat la situació al jutjat de guàrdia perquè, en cas que sortís guanyador un dels dos números implicats, quedi constància que hi ha hagut un error de l'administració o de la impremta, però en cap cas del CMSC.

Com cada any, el Club Muntanyenc ha volgut provar sort a la loteria de Nadal i ha fet participacions d'un número. Aquest any però, un error en les butlletes de les participacions pot complicar molt les coses.

I és que si resultés guanyador el número 54.085, és a dir, el número que apareix a les participacions, el portador de les butlletes podria exigir el cobrament del premi al Club Muntanyenc, però l'entitat no podria abonar aquests diners ja que no és el número al que han jugat.

Davant d'aquesta situació, que va ser detectada divendres al vespre, el club ja ha anat al jutjat de guàrdia per deixar constància de la situació i guardar-se les espatlles abans que es faci el sorteig. Des del club també estan intentant fer la màxima difusió possible del problema perquè totes les persones que tinguin participacions se n'assabentin abans del dia 22. Narcís Castanyer, president del CMSC.

Narcís Castanyer

Estem anunciant l'error i farem una declaració al Jutjat de Guàrdia per salvaguardar la imatge d'honestedat del Club.


I és que el Club vol deixar clar que no hi ha hagut cap mena de mala intenció i que no es tracta d'una estafa, sinó d'una negligència que, en cas que algun dels dos números sortís guanyador, caldrà aclarir.
Per ara, encara es desconeix si la responsabilitat és de l'administració o de la impremta que ha fet les participacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.