Ja hi ha propostes per rehabilitar i donar ús a Can Canyameres i Can Rabella


Temes relacionats

CiU, en contra de crear dues comissions que regulin Can Monmany (16/oct/12)

Alumnes de l'ETSAV defineixen els usos de la masia de Can Monmany (27/set/12)

Can Monmany passa a titularitat de l'Ajuntament i l'EMD, que en decidiran el futur ús (16/abr/12)

El PP demana la venda d'equipaments públics en desús per obtenir liquiditat (25/gen/12)


  • Comparteix:

La masia de Can Canyameres, a Volpelleres / Font: Google Street View

La masia de Can Canyameres, a Volpelleres / Font: Google Street View

L'Ajuntament ja ha rebut diverses propostes per rehabilitar i donar ús a les masies de Can Canyameres i Can Rabella, a Volpelleres. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha explicat a Cugat.cat que es busca un model de col·laboració público-privada per fer algun equipament esportiu o educatiu, un projecte que hauria d'arribar a través de concurs públic l'any vinent. Conesa ha avançat que també hi ha diverses propostes per a Can Monmany, però que, en aquest cas, caldrà prendre una decisió d'acord amb l'EMD de Valldoreix.



L'alcaldessa s'ha mostrat satisfeta perquè la ciutat segueixi sent 'atractiva per als inversors' després de veure l'interès que han rebut per Can Canyameres i Can Rabella per fer diversos projectes. L'objectiu de l'operació, segons Conesa, és que l'operador rehabiliti l'espai i ofereixi serveis als ciutadans mentre paga un cànon a Sant Cugat. Durant el programa 'Línia Directa' de Cugat.cat (91.5FM), Conesa ha assegurat que l'objectiu de la cessió dels espais 'no és obtenir de cop grans ingressos, sinó que les masies no caiguin'.

Mercè Conesa

Ara l'Ajuntament no té prou ingressos per mantenir les masies. Els operadors les poden rehabilitar i oferir serveis a la ciutat, tot pagant un cànon al municipi.


Conesa espera que 'en els propers mesos' es puguin portar al ple els concursos públics amb projectes presentats pels inversors per operar les masies de Can Canyameres i Can Rabella. També caldrà un concurs per a la masia de Can Monmany, però en aquest cas s'haurà de fer conjuntament amb l'EMD de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.