El Front Freak porta una lluita de gladiadors al Casal de Joves TorreBlanca


  • Comparteix:

Els lluitadors vesteixen amb disfresses i armes de plàstic

Els lluitadors vesteixen amb disfresses i armes de plàstic

Gladiadors, cavallers medievals i guerrers galàctics han lluitat aquest divendres a la tarda al Torneig de 'soft-combat' organitzat pel Front Freak. El Casal de Joves Torreblanca ha estat l'escenari dels combats més extravagants en una activitat on només hi tenen cabuda la diversió i les armes encoixinades.

Una vintena de joves amb les disfresses més extravagants han combatut aquest divendres en una nova edició del Torneig de 'soft-combat'. Els participants, vestits amb túniques i armats amb espases i escuts de plàstic, s'han deixat endur per la diversió i l'entreteniment en un acte on el ridícul no hi és benvingut.

Un dels membres del Front Freak, Pol Piques, ha explicat que la voluntat de l'organització és que esdeveniments d'aquest tipus arribin a tota la ciutadania de Sant Cugat.

Pol Piques

Intentem que la gent tregui la seva part més freak. Volem que el torneig tingui repercussió a tots els sectors del poble.


De cara als propers mesos, el Front Freak ha organitzat un torneig de cartes Magic, una sortida al Saló del Manga i la projecció de les pel·lícules 'Regreso al futuro', entre altres activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.