Serveis mínims del 33% al servei de Rodalies aquest dimecres


  • Comparteix:

Tren de Renfe passant per Sant Cugat

Tren de Renfe passant per Sant Cugat

Els trens de rodalies de la línia R8, al seu pas per Sant Cugat, circularan aquest dimecres al 33% del seu servei durant una jornada de vaga convocada pel sindicat CGT. L'aturada és per reivindicar la situació laboral dels treballadors i com a prèvia de la vaga general convocada el 14 de novembre. El servei de TGV i llarga distància també patirà afectacions però mantindrà un servei del 74%.

Els viatgers amb bitllets adquirits amb antelació pels serveis afectats per la vaga poden sol·licitar el seu canvi o reemborsament sense cap cost addicional a estacions i agències de viatge. Els usuaris poden obtenir informació detallada al telèfon 902 320 320, al web Renfe.com i al Twitter @Renfe.

La vaga del servei de Rodalies de Catalunya coincidirà amb la convocatòria d'aturada convocada pel comitè d'empresa del Metro de Barcelona (TMB). Aquest servei circularà també al 33% de la seva capacitat durant tota la jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.