L'ETSAV programa una assignatura de millora urbana per a Sant Cugat


Temes relacionats

Alumnes de l'ETSAV defineixen els usos de la masia de Can Monmany (27/set/12)

Futurs arquitectes estudien com integrar la plaça de la Centralitat de Valldoreix (18/set/12)


  • Comparteix:

Can Monmany, en el punt de mira dels alumnes de l'ETSAV

Can Monmany, en el punt de mira dels alumnes de l'ETSAV

La carretera de Rubí, el Mercantic i el Mercat Pere San s'afegeixen a la llista d'espais locals que, juntament amb la nova centralitat de Valldoreix i Can Monmany, seran objecte d'estudi dels alumnes de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV), amb seu a Sant Cugat. Els estudiants fan una assignatura centrada a cercar usos per millorar urbanísticament aquests espais gràcies a un acord entre el centre i l'Ajuntament.

Concebuda com un concurs d'idees, uns 50 alumnes faran propostes per definir els futurs usos de la masia de Can Monmany i una recerca històrica sobre l'edifici modernista del mercat municipal Pere San. Els estudiants, que cursen el segon cicle de la llicenciatura, també abordaran la nova àrea de centralitat de Valldoreix, presentaran idees sobre la consolidació de la carretera de Rubí com a nova via urbana i pensaran la integració del Mercantic dins la trama urbana.

El regidor d'Urbanisme i Obres, Pere Casajoana, aposta per donar continuïtat a aquesta iniciativa, sobretot perquè permet als alumnes treballar sobre un cas real. A més, el regidor considera que cal fomentar la col·laboració entre l'administració pública i la universitat de forma pedagògica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.