L'avinguda de les Corts Catalanes i Puig i Cadafalch es tallaran pel Cros


Temes relacionats

La 14a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat ja té data (19/set/12)


  • Comparteix:

Imatge de la darrera edició del Cros Ciutat de Sant Cugat/ Font: Club Muntanyenc Sant Cugat

Imatge de la darrera edició del Cros Ciutat de Sant Cugat/ Font: Club Muntanyenc Sant Cugat

La 14a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat, que se celebra diumenge de la setmana vinent, provocarà que es talli l'avinguda de les Corts Catalanes i el carrer Puig i Cadafalch. La Policia Local ha explicat a Cugat.cat que, per primera vegada, els vehicles no podran estacionar en alguns punts d'aquestes vies des de la nit de dissabte.

La Policia Local preveu que unes 8.000 persones, entre pares i nens, assistiran a l'edició d'enguany del Cros a la ciutat, consolidant-se com l'activitat de caire esportiu que aplega més participants a la ciutat juntament amb la Mitja Marató. En total, entre Policia Local i voluntaris de Protecció Civil, una quinzena d'efectius vetllaran pel bon desenvolupament de l'activitat. També s'habilitaran dues ambulàncies medicalitzades.

A l'avinguda de les Corts Catalanes, el trànsit es tallarà entre la rotonda del camí de Can Calders i el carrer de Pau Casals, i a Puig i Cadafalch, entre Domènech i Muntaner i l'avinguda de les Corts Catalanes. La previsió és que faci bon temps, però en cas de pluja s'ajornaria l'activitat, tal com es fa fer l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.