La Festa de Tardor aglutina 40 activitats aquest cap de setmana a la ciutat


Temes relacionats

La Festa de Tardor se centrarà en la cooperació i el treball en equip ( 4/oct/12)


  • Comparteix:

Imatge de la Festa de Tardor de l'any passat

Imatge de la Festa de Tardor de l'any passat

La Festa de Tardor arriba un any més a la ciutat per donar la benvinguda a la tardor amb prop de 40 actes per a aquest cap de setmana i un pregó a càrrec de les coordinadores d'entitats locals. Enguany, la celebració es desenvoluparà sota el lema 'Fem Pinya!', frase que resumeix els valors que transmeten les entitats. Més d'una setantena d'entitats s'han sumat a l'edició d'aquest any, que arriba marcada per l'austeritat pressupostària i la reorganització de les activitats. Els escenaris de la proposta són els habituals, al voltant del Monestir.

La Festa de Tardor porta aquest cap de setmana propostes molt diverses de la mà de les entitats de la ciutat. El lema d'enguany és 'Fem Pinya!' ja que, segons ha afirmat la membre de l'organització Núria Gibert, aglutina els valors que transmeten les entitats.

Núria Gibert

El lema serà 'Fem Pinya'. Un any més posem l'accent en els valors de l'aglutinació d'esforços, el conjunt i la suma. Són els valors que encarnen les entitats.


En paral·lel, s'ha decidit que siguin les coordinadores d'entitats de la ciutat les pregoneres d'aquest any per donar així més protagonisme al teixit associatiu i social de la ciutat. A l'esdeveniment, s'ha confirmat la presència de la Coordinadora Esportiva, la Coordinadora d'Entitats Tradicionals i Cultura Popular Catalana, i la Xarxa Solidària.

Les activitats de dissabte se centraran a la plaça d'Octavià i inclouran, entre d'altres, un taller casteller, una actuació de Caparrots, un campionat de bitlles catalanes i un correfoc. D'altra banda, diumenge començarà amb la tradicional Fira d'Entitats i també hi haurà espai per a un concert a càrrec de l'Escola de Música de Valldoreix, una xerrada informativa de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH); a més del pregó al migdia als Jardins de l'Hort de l'Abat - Paga-li Joan.

La Festa de Tardor posarà el punt final amb el tradicional Ball de Gitanes a les dues de la tarda a la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.