L'Oficina d'Atenció Ciutadana s'apropa als santcugatencs a través de Twitter


  • Comparteix:

La regidora de Comunicació, a l'esquerra, amb la cap de servei d'Atenció Ciutadana

La regidora de Comunicació, a l'esquerra, amb la cap de servei d'Atenció Ciutadana

L'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) fa un pas més per facilitar la comunicació amb els santcugatencs obrint un compte a Twitter, @010santcugat. A més, des de l'oficina es vol potenciar les atencions a través de cites prèvies per agilitzar el servei i reduir el temps d'espera dels usuaris. Aquestes novetats arriben just quan fa 10 anys de la posada en funcionament del servei que ja ha donat resposta a més de 500.000 atencions.

@010santcugat és el nom del compte a través del qual el servei d'atenció ciutadana de l'Ajuntament emetrà informació d'interès per als veïns de la ciutat. Aquest pas respon a la voluntat del consistori d'apropar els seus serveis als santcugatencs aprofitant les oportunitats que ofereixen les noves tecnologies. A més, confien que d'aquesta manera també es pugui arribar al segment de joves de la ciutat.

La presentació ha anat a càrrec de la regidora de Comunicació, Joana Barbany, que ha explicat que es tracta d'un canal informatiu que funciona en les dues direccions: l'Ajuntament informarà als ciutadans però aquests també ho podran fer.

Joana Barbany

És un canal informatiu, no permet fer tràmits. Ara, els ciutadans també poden fer arribar informació d'incidències a l'Ajuntament.


Enguany, l'OAC celebra els seus 10 anys d'activitat i en aquest període ha donat servei a més de 500.000 atencions. Actualment, el servei dóna resposta a unes 5.000 peticions mensuals a una mitjana de 250 diàries. Per millorar la resposta a aquest volum de feina, es vol incentivar que els usuaris concertin cita prèvia per fer els seus tràmits. Així s'evitarien les acumulacions repartint les cites durant l'horari d'atenció que s'allarga de vuit del matí fins a tres quarts de set de la tarda.

Les peticions d'entrevistes es poden fer a través del número de telèfon 010, l'adreça electrònica bustiaciutadana@santcugat.cat o bé de manera presencial a l'OAC de l'ajuntament o a les delegacions dels districtes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.