La Plataforma per la Llengua porta a Sant Cugat el 'Superdictat'


Temes relacionats

La Festa de Tardor aglutina 40 activitats aquest cap de setmana a la ciutat ( 5/nov/12)


  • Comparteix:

El Superdictat arriba aquest diumenge a la ciutat

El Superdictat arriba aquest diumenge a la ciutat

Sant Cugat acull aquest diumenge la primera edició del 'Superdictat', una activitat que té per objectiu fomentar l'ús del català i el gust per llegir i escriure. L'activitat està organitzada per la Plataforma per la Llengua i reivindicarà entre els participants la importància d'escriure correctament. El 'Superdictat', que començarà a dos quarts d'una del migdia als Jardins del Monestir, consistirà en un dictat dividit en tres nivells de vuit paraules cadascun. La iniciativa s'emmarca dins de la Festa de Tardor i hi podran participar tots els santcugatencs majors de 14 anys.

El guanyador del concurs serà el participant que escrigui amb menys errades els textos. La Plataforma per la Llengua del Vallès Occidental ja ha organitzat dos 'Superdictat' a Sabadell i també diversos jocs per fomentar l'ús del català, aquest diumenge serà el torn de la ciutat.

L'última iniciativa d'aquestes característiques que va acollir la ciutat va ser amb motiu de la Setmana del Llibre en Català que va celebrar-se a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.