Transport al 33% i urgències sanitàries, principals serveis mínims d'avui


Temes relacionats

La vaga arriba avui a Sant Cugat de la mà del Comitè de Suport de la Vaga General (14/nov/12)

Els sindicats aposten per la vaga i els empresaris creuen que és poc efectiva (14/nov/12)

Els serveis municipals funcionaran en serveis mínims demà (13/nov/12)


  • Comparteix:

Els FGC circularan al 33% del servei durant la vaga general

Els FGC circularan al 33% del servei durant la vaga general

L'Ajuntament, les escoles, les biblioteques, els casals municipals i el Museu estaran oberts durant la vaga general d'aquest dimecres amb la presència d'un conserge segons estableixen els serveis mínims decretats pel consistori. Els serveis mínims decretats per la Generalitat marquen que en transports, a les hores punta, és a dir, de dos quarts de set del matí a dos quarts de deu i de dos quarts de cinc de la tarda a dos quarts de nou del vespre, circularan el 33% dels combois de Rodalies Renfe i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a banda dels busos que van a l'aeroport. En sanitat es garanteixen els serveis d'urgències, les operacions inajornables i aquelles unitats vitals com l'UCI, l'UVI o els parts i la radioteràpia o quimioteràpia, entre d'altres.

L'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) funcionarà amb tres gestors, un oficial farà les tasques de la brigada i un peó treballarà al Mercat de Torreblanca. Un autobús circularà per cadascuna de les nou línies urbanes a les hores punta, és a dir, entre dos quarts de set i dos quarts de deu del matí i entre dos quarts de cinc de la tarda i dos quarts de nou del vespre. També queda garantida la presència d'una persona a l'Escola d'Art, a l'Escola de Música i al taller El Triangle.

En l'educació, als centres d'Infantil i Primària hi haurà una persona de l'equip directiu i un docent per cada sis aules. A les llars d'infants, treballarà un 33% de la plantilla.

Els centres d'atenció de trucades d'urgències i emergències, com les sanitàries, de policia, ordre públic, violència de gènere, protecció civil, bombers, salvament marítim, informació del trànsit, elèctriques, aigua i gas, hauran de comptar amb el personal imprescindible per fer les comunicacions de la forma habitual. També hauran de funcionar normalment els serveis d'avaries urgents d'energia elèctrica, de gas i proveïment d'aigua potable.

En l'àmbit de l'administració de la Generalitat, els serveis comuns de tots els centres de treball hauran de disposar d'una persona de direcció, i els serveis de registre de documents i oficines d'atenció ciutadana comptaran amb tres persones si el centre té fins a 100 treballadors i quatre persones si supera aquest nombre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.