El Comitè de Suport a la Vaga General crida a la vaga contra les retallades


Temes relacionats

El Grup de Suport a la Vaga General inicia els actes a favor de la protesta (26/mar/12)

El Grup de Suport a la Vaga General prepara tallar les carreteres amb piquets informatius (22/mar/12)

El Grup de Suport a la Vaga fa una crida a la mobilització amb una cercavila (24/gen/11)


  • Comparteix:

Una vintena de persones s'han concentrat per donar suport a la vaga del 14-N

Una vintena de persones s'han concentrat per donar suport a la vaga del 14-N

El Comitè de Suport a la Vaga General crida a secundar l'aturada del 14-N per lluitar contra les retallades i les privatitzacions que apliquen el PP i CiU. El comitè local ha explicat que dilluns vinent recorreran els carrers de la ciutat en un cercavila informativa de suport a la vaga de dimecres. El 14-N tenen previst un piquet informatiu a la plaça de Lluís Millet a partir de les set del matí i una concentració a la plaça de la Vila al punt del migdia.

Una vintena de persones s'han concentrat aquest dijous a la plaça del Doctor Galtés amb l'objectiu d'informar i engrescar els santcugatencs a secundar la vaga general del 14-N. El comitè de suport a la Vaga General de Sant Cugat, organitzador de la concentració, ha repartit fulls informatius sobre les raons per sumar-se a la vaga.

El portaveu del comitè, Albert Portillo, ho ha resumit explicant que és una mesura de lluita contra les retallades i les privatitzacions que apliquen el PP i CiU i que afecten la qualitat de vida de la població.

Albert Portillo

Els motius d'aquesta concentració és per cridar a la vaga general. Denunciem aquestes retallades que afecten a la qualitat de vida de la població.


Portillo ha convidat tothom a participar a la cercavila que tindrà lloc dilluns vinent a partir de les set de la tarda i a la concentració prevista pel mateix dimecres a la plaça de la Vila a les dotze del migdia. La marxa de dilluns començarà a la plaça d'Octavià i recorrerà els principals carrers de la ciutat informant i encoratjant els santcugatencs a participar a la vaga general del 14-N.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.