El concert solidari d'Intermón aconsegueix recaptar més de 10.000 euros per Etiòpia


  • Comparteix:

Jordi savall estava a la direcció i viola de gamba.

Jordi savall estava a la direcció i viola de gamba.

Intermón Oxfam ha recollit 10.500 euros per combatre la fam a Etiòpia gràcies a la bona resposta que ha tingut el concert solidari del Teatre-auditori. Tot i que les previsions inicials no auguraven aquest èxit, 800 ciutadans han assistit a aquesta vetllada que ha anat a càrrec dels músics de la família Savall.

La crida que ha fet Intermón Oxfam als santcugatencs perquè aportessin el seu gra de sorra a la causa ha tingut el seu efecte. Centenars de santcugatencs s'han donat cita al Teatre-auditori per veure aquest concert que portava el títol de 'Músiques del temps i de l'instant'.

La veu de Montserrat Figueres va inaugurar el concert amb una cançó instrumental del segle XIII que va arrencar els primers aplaudiments. Uns aplaudiments que han significat un regal nadalenc, en tota regla, per als organitzadors d'aquest concert, destinat a eradicar la fam a Etiòpia. Mª de la Creu Moya:

Mª Creu Moya

És més del que podíem esperar


Els 10.500 euros recollits amb la venda de les entrades es destinaran a la capacitació i suport a 4.800 dones de les regions somalís de Fitu i Afder. Un projecte que permetrà a aquestes persones accedir a una formació i a micro-crèdits que millorin la seva situació familiar: La majoria dels espectadors que ahir van acudir a l'auditori eren conscients d'això:

Santcugatencs

He vingut per solidaritat amb Etiòpia


Per la seva banda, l'alcalde Lluís Recoder s'ha mostrat plenament satisfet del resultat que ha tingut la iniciativa d'Intermón Oxfam a la nostra ciutat:

Lluís Recoder

Celebro que aquesta iniciativa estigui coronada amb l'èxit


El concert solidari per Etiòpia ha comptat amb el suport, entre d'altres, de l'Ajuntament, l'Ateneu Santcugatenc, el Club Muntanyenc i Sant Cugat Comerç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.