La PAH veu amb escepticisme el pacte contra els desnonaments


Temes relacionats

Conesa vol reunir-se amb els bancs per resoldre els casos de desnonament ( 5/nov/12)

Una desena de membres de la PAH fan pressió a l'oficina de Catalunya Caixa (31/oct/12)

Sant Cugat aporta 1.000 signatures en un dia per a la dació en pagament ( 7/oct/12)

La PAH no és optimista de cara la reunió amb l'Ajuntament (24/set/12)


  • Comparteix:

Anterior mobilització de la plataforma a Sant Cugat

Anterior mobilització de la plataforma a Sant Cugat

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Sant Cugat veu amb escepticisme l'inici de converses entre PP i PSOE per intentar aturar l'onada de desnonaments que pateix l'estat. El col·lectiu recorda que ells ja fa temps que proposen mesures per fer front a aquest problema i que cada dia que s'allarguen les converses es tradueix en famílies que perden l'habitatge. Aturar els desnonaments i una moratòria de dos anys en casos extrems d'hipoteques en vigor són les propostes que, per ara, s'han conegut sobre el possible pacte.

Diversos mitjans s'han fet ressò aquest cap de setmana d'algunes de les mesures que s'han posat sobre la taula per intentar mitigar els efectes de la crisi. Es planteja una moratòria en casos excepcionals que no afectaria els hipotecats que ja han entrat en procés d'execució del deute. És per aquest motiu que el membre de la PAH de Sant Cugat Julià Mestieri considera que aquestes mesures són 'insuficients'.

Julià Mestieri

Les mesures són insuficients. A banda d'aturar desnonaments s'han de cercar solucions per a les persones que ja han perdut casa.


Mestieri recorda que des de la plataforma ja fa temps que s'han plantejat mesures que bàsicament giren entorn la dació en pagament retroactiva, un lloguer social per als pisos que acumulen les entitats bancàries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.