Un miler de persones es manifesten per un repartiment més igualitari de la crisi


  • Comparteix:

Moment de la concentració a la plaça de la Vila

Moment de la concentració a la plaça de la Vila

Un miler de persones han sortit als carrers de Sant Cugat aquest dimecres per fer visible el seu suport a la convocatòria de vaga general i reclamar un repartiment més equitatiu de les conseqüències de la crisi. Els manifestants s'han concentrat al migdia a la plaça de la Vila i posteriorment han iniciat una marxa pel centre de la ciutat que s'ha anat fent més nombrosa. L'acció ha comptat amb representants de diversos comitès d'empresa, dels sindicats CCOO, UGT i CGT, així com del PSC, ICV, CUP i ERC.



Missatges en defensa dels drets socials i laborals, contra les retallades, i pancartes reclamant 'que la crisi la paguin els rics'. Aquests han estat alguns dels elements que han donat contingut a la concentració i marxa posterior, que ha aplegat prop d'un miler de persones -prop de 400 segons la Policia Local- i que ha recorregut diversos carrers del centre.

Ferran Villaseñor del PSC, Joan Calderon d'ICV-EUiA, Guim Pros de la CUP i Mireia Ingla d'ERC han manifestat que s'està retrocedint en qüestió de drets socials, que s'ha de lluitar des del carrer i que la protesta no hauria de ser d'un sol dia.

Partits polítics

Ara és el moment de fer força. / S'està acabant amb els drets aconseguits durant molts anys. / La reivindicació ha de ser constant. / Hi ha més de 800.000 raons per fer vaga avui.


A banda dels sindicats i d'alguns partits, hi han participat representants dels comitès d'empresa de centres de treball santcugatencs i membres del moviment en defensa de l'ensenyament públic, que s'han fet visibles amb la seva samarreta groga característica.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.