La sol·licitud per a una parada a la Fira de Reis acaba aquest divendres


Temes relacionats

Els santcugatencs omplen la plaça del Rei en el primer dia de la Fira de Reis ( 2/gen/12)


  • Comparteix:

Les parades de la Fira d'artesania de reis de l'any passat

Les parades de la Fira d'artesania de reis de l'any passat

La presentació de sol·licituds per posar una parada a la Fira d'artesania de reis del 2013 finalitza aquest divendres. La fira estarà situada a la plaça del Rei durant els dies 2, 3, 4 i 5 de gener de deu del matí a nou de la nit i hi poden participar tant empreses com entitats. Les sol·licituds es poden presentar a les Oficines d'Atenció Ciutadana de Sant Cugat, Mira-sol, la Floresta i les Planes, i també per correu certificat a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC). A partir del primer dilluns de desembre es podrà demanar la informació sobre l'acceptació o no de la sol·licitud.

El cost de la parada és de 24,10 euros per dia i metre quadrat, excepte en el cas d'entitats sense ànim de lucre que estan exemptes. El pagament s'ha de dur a terme a través de l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona.

D'altra banda, l'Ajuntament té la facultat de retirar productes que no siguin artesanals i limitarà el nombre de participants en funció de l'espai. La participació en altres edicions de la fira d'artesania no dóna dret a ocupar el mateix espai en la fira d'aquest gener.

Totes les empreses i entitats que vulguin participar han d'omplir el formulari de sol·licitud de parades a fires, document adjunt a aquesta notícia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.