Una fuita de gas deixa sense servei 400 famílies de Can Magí


  • Comparteix:

Efectius de Gas Natural treballen en la incidència

Efectius de Gas Natural treballen en la incidència

400 famílies de Can Magí s'han quedat durant quatre hores i mitja sense gas a causa d'una fuita que s'ha produït aquest dijous a la tarda a causa d'un error humà d'uns treballadors. Una retroexcavadora ha tallat una canonada al número 7 del carrer del Torrent de Ferrussons provocant problemes de trànsit al sector. Protecció Civil ha explicat a Cugat.cat que la seguretat ha estat garantida en tot moment. La Policia Local, els Bombers, efectius de Gas Natural i els voluntaris de Protecció Civil han abandonat el sector afectat després de resoldre la incidència que ha tingut lloc a dos quarts de cinc de la tarda.

Una retroexcavadora tallava per accident una canonada de gas al número 7 del carrer del Torrent de Ferrussons a dos quarts de cinc de la tarda d'aquest dijous. La incidència ha provocat la interrupció del subministrament a 400 habitatges dels voltants de l'edifici afectat i el tall de trànsit entre la rotonda de Can Magí i el número 63 de l'avinguda de Roquetes per garantir la seguretat dels efectius de Bombers, Protecció Civil, Policia Local i Gas Natural.

El cap de Protecció Civil, Antoni Royo, ha explicat a Cugat.cat que la seguretat dels ciutadans ha estat garantida en tot moment i que les úniques molèsties han estat els problemes de trànsit que s'han generat al perímetre afectat. La incidència ha provocat el desviament del trànsit pels carrers adjacents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.