Cugat.cat bat rècord d'audiència amb 35.000 usuaris únics


Temes relacionats

Cugat.cat, líder local en el primer rànquing de mitjans digitals en català (15/feb/12)

Segon rècord d'audiència de Cugat.cat al novembre (15/des/11)


  • Comparteix:

Web de Cugat.cat

Web de Cugat.cat

Cugat.cat ha batut a l'octubre el seu rècord d'audiència segons les dades elaborades per OJD/Nielsen. El grup de comunicació multimèdia ha tingut 34.952 usuaris únics i 63.392 visites, el que també supera un altre rècord. Respecte a les dades de fa un any, el mitjà ha experimentat un creixement en usuaris únics d'un 25'7% i de gairebé un 30% en nombre de visites. Cugat.cat és el primer mitjà local del rànquing de digitals en català i el 13è de la llista general, encapçalada per l'Ara.cat.

El grup de comunicació multimèdia municipal ha batut aquest octubre un nou rècord d'audiència. Cugat.cat comptabilitza 34.952 usuaris únics, 9.000 més que al setembre. Pel que fa al nombre de visites, el portal multimèdia santcugatenc també marca una màxima amb 63.392 visites, 15.600 més que a l'últim mes. Les pàgines consultades també experimenten un increment, de les 121.000 del setembre es passa a les 167.156 de l'octubre.

Les dades d'octubre consoliden una tendència a l'alça dels últims mesos i enforteixen la posició de Cugat.cat com a líder del rànquing local de mitjans digitals en català que elabora mensualment OJD/Nielsen. Pel que fa al rànquing general, Cugat.cat és el 13è diari electrònic amb més audiència de tots, en una llista encapçalada des de fa força mesos per l'Ara.cat, que ja frega la xifra d'un milió i mig d'usuaris únics.

Unes dades que coincideixen amb el 30è aniversari de Cugat.cat, en record a l'inici d'emissions de l'antiga Ràdio Sant Cugat (91.5 FM), actualment reconvertida en grup de comunicació multimèdia. Cugat.cat ofereix un arxiu de notícies digitals des de 2002, quan el mitjà va estrenar-se a Internet amb el seu propi portal de notícies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.