L'Ajuntament engega un pla de manteniment del clavegueram


  • Comparteix:

El carrer de Santiago Rusiñol és una de les zones afectades

El carrer de Santiago Rusiñol és una de les zones afectades

El carrer de Santiago Rusiñol queda tallat al trànsit per a vehicles de càrrega i descàrrega aquest dilluns per tasques de manteniment en el clavegueram. El tram del passeig de Torreblanca situat entre l'avinguda de Ragull i la plaça del Coll també quedarà tallat al trànsit, dimarts de la setmana vinent, pel mateix motiu. Les dues actuacions es duran a terme des de les deu del matí fins a la una del migdia.

Els treballs formen part d'un conjunt d'actuacions que ha engegat l'Ajuntament per fer el manteniment del clavegueram. La resta d'obres no tindran restricció viària, ja que està previst garantir un pas alternatiu. Les obres inclouran la plaça dels Quatre Cantons, aquest dimarts i dimecres; l'avinguda de Rius i Taulet, dijous i divendres; i la rotonda del carrer de Cèsar Martinell, l'últim dilluns de novembre.

Les obres al passeig de Torreblanca, que començaran l'últim dimarts de mes, s'allargaran fins l'últim dia de mes. Tot i això, els talls de trànsit només tindran lloc el dimarts al matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.