L'Institut de la Infància proposa una activitat d'educació emocional amb sushi


  • Comparteix:

Educadors durant una sessió a l'Institut de la Infància

Educadors durant una sessió a l'Institut de la Infància

L'Institut de la Infància organitza l'activitat 'Sushi i l'educació emocional a l'escola', que s'emmarca dins les jornades monogràfiques de formació per a educadors i professionals en l'àmbit de la infància que l'entitat ha preparat. El taller, que serà aquest dissabte a les deu del matí, pretén analitzar en profunditat aspectes de la vida emocional dels infants a l'escola i compartir eines per ajudar-los com a educardors a partir d'un espai experimental fent sushi.

El taller anirà a càrrec de la psicòloga i directora de l'Institut de la Infància, Verònica Bronstein, i de la psicòloga i coordinadora dels programes de formació, Laura Bendesky, juntament amb la col·laboració del xef del Restaurant Nakayoshi, Da Dai.

El preu de l'activitat és de 35 euros i inclou la formació, el material, la degustació de sushi i un certificat d'assistència. L'acte tindrà lloc a Barcelona.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.