Sant Cugat busca posar en valor els espais urbans amb els premis LLGA


Temes relacionats

Sant Cugat amplia l'àmbit d'actuació 'intel·ligent' amb el 'City Protocol Society' (15/nov/12)

Sant Cugat presenta els deures fets en matèria de ciutat intel·ligent (13/nov/12)

L'Ajuntament implementarà alguns dels projectes del carrer intel·ligent (12/nov/12)


  • Comparteix:

Els LLGA arriben al 2013 amb un nou nom: Cities pilot the future

Els LLGA arriben al 2013 amb un nou nom: Cities pilot the future

Sant Cugat participa de nou als premis Living Labs Global Awards (LLGA) amb el repte 'Com posar en valor els espais urbans i les zones verdes de la ciutat'. Amb aquesta proposta, la ciutat busca projectes d'empreses i institucions per dinamitzar els espais urbans del municipi i generar impacte en l'economia local, així com crear noves vies per al creixement econòmic. Enguany, els guardons, que es lliuraran el maig vinent a San Francisco, passen a denominar-se LLGA, Cities Pilot the Future.

Sant Cugat presenta el cas 'Com posar en valor els espais urbans i les zones verdes de la ciutat' als premis Living Labs Global Awards (LLGA), Cities Pilot the Future. L'objectiu del consistori és donar un pas més cap a la constitució de l''Smart community' a través de donar valor a espais urbans amb poca activitat i aprofitar millor les zones que ja en tenen.

Aquest és el repte que llança el consistori, com a membre del certamen, i que pren com a referència el Pla Estratègic Smart City, que vol convertir el municipi en una ciutat més eficient, sostenible i amb més qualitat de vida, així com incrementar la seva competitivitat econòmica. La proposta seleccionada ha de crear línies d'actuació integrades per oferir noves oportunitats al teixit emprenedor, comercial, cultural i esportiu de la ciutat.

Sant Cugat participa en la convocatòria dels LLGA 2013 juntament amb 20 ciutats més, entre les quals hi ha Terrassa, l'Hospitalet de Llobregat i Barcelona. Els premis es lliuraran el maig del 2013 a San Francisco (EUA).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.