El CMSC adapta la seva revista al format digital per reduir costos


Temes relacionats

El Club Muntanyenc Sant Cugat manté el seu bon nivell formatiu d'atletisme (19/nov/12)

La secció de rítmica del Muntanyenc triomfa a la Copa Catalana i a l'Euskalgym (12/nov/12)

El Muntanyenc demanarà acollir el Campionat de Catalunya d'escalada (17/oct/12)


  • Comparteix:

El president del CMSC, Francesc Cruces, i el director de la revista, Miquel Vilaplana

El president del CMSC, Francesc Cruces, i el director de la revista, Miquel Vilaplana

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) estrenarà en format digital la seva revista, 'El Muntanyenc', i n'abandonarà l'edició en paper. El canvi respon a les necessitats de l'entitat de reduir costos davant la situació econòmica. La nova publicació estarà disponible a la xarxa a partir d'aquest divendres, entrant a Elmuntanyenc.cat, i serà d'accés gratuït per a tothom. Amb el nou format l'entitat pretén ser fidel a l'estil de l'edició en paper però potenciant el caràcter cultural.

La publicació del CMSC va començar en forma de butlletí informatiu de caràcter mensual. El 2008, però, l'associació va donar un pas endavant i va llançar 'El Muntanyenc', revista quadrimestral impresa gratuïta per als socis i de pagament per a la resta de públic. Quatre anys després, en plena crisi econòmica, l'entitat adapta per a la xarxa els continguts de la publicació, amb l'objectiu de reduir costos. El seu director, Miquel Vilaplana, assegura que el nou 'El Muntanyenc' aposta per un caràcter més cultural, amb la col·laboració externa de periodistes i aficionats de la muntanya.

Miquel Vilaplana

Hem sortit a buscar professionals de la docència, investigadors, aficionats, periodistes, etc.


Tot i això, els socis de l'entitat també tindran l'oportunitat d'enviar els seus articles i el consell de redacció seleccionarà els que consideri més adients. En format web, 'El Muntanyenc' manté algunes de les seccions de l'edició en paper però també n'incorpora de noves, com 'Ciència i Medi', 'Vivències' i 'Viatges', entre d'altres. Tot això amb l'objectiu de transmetre als lectors la cultura del medi, del paisatge i de la sostenibilitat.

La revista es presentarà als socis del CMSC aquest dijous i divendres ja estarà visible a la web Elmuntanyenc.cat. L'agrupació ha anunciat que hi publicarà quatre articles cada mes per actualitzar-la.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.