Sant Cugat Empresarial condemna la mort del president de la patronal gironina


  • Comparteix:

Comas, en una foto d'arxiu / Font: ACN

Comas, en una foto d'arxiu / Font: ACN

Sant Cugat Empresarial (SCE) ha condemnat la mort del president de la Federació d'Organitzacions Empresarials de Girona (FOEG), Jordi Comas, durant un assalt a casa seva la matinada d'aquest dilluns. L'entitat santcugatenca ha expressat, a través d'un comunicat, el condol a la família i el seu suport a la FOEG amb una 'profunda consternació per les tràgiques i violentes circumstàncies' en què va produir-se la mort de Comas.

D'altra banda, el govern ha acordat aquest dimarts distingir amb la Medalla al treball President Macià 2012 a títol pòstum l'empresari. Es tracta d'un guardó que l'executiu català ja havia previst concedir al també president de la patronal gironina FOEG.

Aquest dimarts també s'ha conegut que Comas va morir per asfíxia durant l'assalt violent al seu domicili de Platja d'Aro. L'examen forense esborra, així, la possibilitat que la mort fos a conseqüència d'un infart i determina que els tres assaltants van cometre un crim perquè li van obstruir les vies respiratòries.

El funeral per Jordi Comas es farà aquest dimecres a la tarda al pavelló de Platja d'Aro.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.